Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • lille bildekoration af Home Sælger bil
  • Autohallem Toyota ProAce 9 personers bil
  • deaf champions league football 2016
  • lille bildekoration med to farver - KS Specialservice
  • golf privat leasing - lille bildekoration i hvid folie
  • haralds fisk lille bildekoration i een farve
  • lille bildekoration intertek

Bildekoration - Lille

Bildekoration kan ikke fås bedre og billigere i forhold til, hvad du får for pengene.

Skal vi i Reklamekassen anbefale, hvor du skal bruge dine penge, vil en bilreklame / bildekoration til hver en tid stå højt på listen. Den mobile reklame - bildekorationen, taxaindpakningen, busreklamen - kan ikke fås bedre og billigere i forhold til, hvad du får for pengene.

Reklamekassen laver rigtig mange bildekorationer og fuldindpakninger hvert år, og sætter stor ære i at komme med det helt rigtige udkast, den rigtige løsning, det flotte resultat og ikke mindst den gode service, som vi tilbyder i vores uforpligtende udkast. Dvs at du som kunde, kan sende firmaets logo, informationer mht. hvad i vil have på bilreklamen / bildekorationen, samt hvilken bil I vil have udkast på, så kommer vi med et eller flere forslag samt en prisberegning, inden du tager beslutningen om hvorvidt, du ønsker bilreklamen.

Der er mulighed for specialdekorationer i refleksfolie, flouriserende folier, metallicfolier og mange andre gode printmedier og folier.

Vi kan tilbyde tekster og storformatprint til din bilreklame på magnetfolie således, at reklamen kan tages af og sættes på bilen igen, hvis man for eksempel kører for eksterne kunder. Magnetfolien kan også sættes udenpå en permanent bilreklame.

Vi har bilreklamer i alle prisklasser, og kommer gerne med et forslag og pris til din bilreklame / bildekoration - selvfølgelig helt uforpligtende. Denne side viser eksempler på det vi kalder "bildekoration - lille". De ligger i prisklassen fra kr. 2-4.000 ex. moms. En lille bildekoration betår typisk af folie i én farve, begrænset detaljeringsgrad i tekst og logo, samt begrænset i størrelse.

Du kan også  se eksempler og prisklasser på en mellem og stor bildekoration.

Projekt Detaljer

TAGS : BILDEKORATION, Folie og print