Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • Vægprint - printet folie/tapet
  • vægdekoration med folie, kæmpe wallsticker
  • stormatprint med mat laminat - som tapet med print
  • malet vægdekoration - ægte wallstickers
  • vægprint printet tapet
  • fætter sigurds cafe print med mat laminat 5 meter højt

Vægdekoration

Friske farver og illustrationer på væggen giver et inspirende miljø.

Vægdekorationer er en anderledes og inspirerende måde at lave en udsmykning på. I dag bruger mange virksomheder vægdekoration til budskaber, logoer eller blot som dekoration på væggene i et evt mødelokale.

Der er altid noget meget eksklusivt over at få malet sin vægdekoration fremfor foliedekoration, men det kan også være, at væggen ikke helt plant og glat, og så er der ingen garanti for, at folien kan holde i længden og derfor skal den males. Det gør vægdekorationen mere holdbar og ligeså knivskarp som en foliedekoration.

Foliedekoration eller print kan dog også være en mulighed - som på billedet med de flouriserende grønne tekster eller blomsterne i kanten i en mødelokalet. Det er især, hvis det ikke skal være en permanent vægdekoration.

Ring og hør om jeres mulighed for vægdekoration i virksomheden.

Projekt Detaljer

TAGS : SKILTE IN-DOOR, Vægdekoration