Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • Udhængs facadeskilt med led lys
  • facadeskilt udhængs skilt med lys led dioder
  • Pylon med LED lys i logo
  • Vejleby lysskilt. Tyndt design pga. LED panel.
  • lyskilt med diodelys - delvist corona lys
  • lyskilt med diodelys - delvist corona lys - vist med lys

Lysskilte

Flotte lysskilte til en fornuftig pris

Som nyt lysskilt vælger de fleste i dag en bukket aluminiumsplade udfræst med bogstaver/logo i udstiksakryl, det giver et meget elegant udseende til en fornuftig pris. Metoden kan naturlig vis også bruges som udhængs- galgeskilte eller i pyloner. En aluminumsplade bukkes som en lille bakke/kasse. På denne monteres LED dioder og transformer. Endnu en plade (ofte lakeret) bukkes og udfræsede bogstaver/logo monteres så lyset kan skinne igennem. Denne plade monteres udvendigt på den første. Afhængig af diodevalg kan denne metode give lysskilte der har en tykkelse på ned til 35mm.

Klassiske lysskilte med en opal akrylplade der fordeler lyset indefra kan ofte blot renoveres med en ny akrylplade og evt. nye lysstofrør.

Projekt Detaljer

TAGS : FACADESKILTNING, Lysskilte