Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

Whiteboardtavle - på hjul

Opdelt med folie. Nem og overskuelig tavle til KPI'er.

Whiteboardtavler på hjul bruges når det er nødvendigt at flytte rundt med tavlen, f.eks. mellem to konferencerum. Tavlerne kan fås som enkeltsidet, dobbeltsidet og vendbar dobbeltsidet. Både som magnetiske og ikke magnetiske (billigere pris).

Vi kan beklæde dem med storformatprint eller udskåret folie som opdeling af whiteboardtavlerne. Folien er nem at montere hvis du har en whiteboardtavle der skal opdeles - du kan enten selv forsøge dig eller forhøre dig om prisen hvis vi skal montere det. Ønsker man en anden opdeling af tavlen kan folien pilles af og ny folie monteres efter grundig rengøring.

Magnetfolie - mv. til f.eks. status angivelse fremstilles individuelt til den enkelte tavle udfra dit behov. Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål eller brug for en konkret pris.

Vi kan også tilbyde reklamemagneter som tilbehør til whiteboardtavler eller nomale whiteboardtavler og LEAN tavler.

Projekt Detaljer

TAGS : WHITEBOARDTAVLER