Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • webside design med responsivt mobilvenligt design
  • webdesign med menu i venstre side - responsivt mobil venligt design
  • traditionel responsivt webside design med menu i top
  • Egedal Gardencare webside udvikling
  • resposivt webdesign, med animeret slider

Webdesign og -udvikling

Responsivt webdesign tager automatisk højde for skærmstørrelser

Webdesign er megt mere end et flot design. Alting skal fungere så de enkelte elementers funktion, udseende og brugervenlighed finder sammen i en fælles symbiose hvor de understøtter hinanden optimalt.

Brugervenlighed er et nøgleord når vi udvikler websider. Det skal være nemt og overskueligt for de besøgende at finde rundt på websiden, og det skal være nemt som adminstrator at opdatere websidens indhold. En del af at websiden er brugervenlig er bla. at websidens indhold automatisk tilpasses den skærm siden vises på - det kaldes Responsivt Webdesign, og betyder helt enkelt at websiden er udviklet på en måde så den samme webside kan bruges både til mobiltelefoner, tablets, bærbare og stationære pc'er.

Valg af farver og typografi skal naturligvis passe til målgruppen og indholdet af websiden. Det siger sig selv at lyserød ikke vil fungere optimalt for en webside der handler om f.eks. rollespil.

Men hvad nytter det altsammen hvis ikke websiden er ordentligt søgeoptimeret? Så er der jo ingen kunder der kan finde den. SEO - Search Engine Optimization er kodeordet.