Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

Annoncer

Vi skaber iøjnefaldende design af alle former for annoncer

Design af annoncer kan have rigtig stor betydning for om du oplever, at din investering i annonceringen giver det ønskede resultat. Et godt annonce design skaber opmærksomhed, interesse, et ønske og en handling om at købe dit produkt eller ydelse.

Som regel anbefaler vi at din virksomheds designline overholdes nøje uanset om det er visitkortbrochurerwebsider eller lign. Men med annonce design har man lidt større muligheder for at være kreativ, f.eks. er der mange der anvender sæson bestemte design elementer (jul, påske, haloween m.m.) i deres annoncekampagner eller billeder og illustration der underbygger et specielt tilbud på et produkt. Man må dog aldrig efterlade tvivl om hvem der er afsender af budskabet.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Annoncer