Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

Messesystemer

Aluminiumsramme og fod. Udskiftetligt printet motiv.

Messesystemer bliver mere og mere populært - de er nemme at transportere, de vejer sjældent ret meget, de kan nemt og på kort tid tages op og ned og giver god rig mulighed for at komme ud med virksomhedens budskab.

Der findes selvfølgelig et hav af messesystemer og Reklamekassen sælger de fleste. Vi har dog valgt at vise de mest solgte.
AluSystemet - er et af Reklamekassens mest solgte vægsystem til messer og andre events. Printet på rammen kan udskiftes og rammen genbruges igen og igen. Rammen er næsten usynlig og printet sættes fast med en gummiliste i en fals i alurammen.
FlexWall - er også et populært messesystem, da du får en stor flade som du eventuelt kan bruge som skillevæg på messer. Igen kan man skifte printet, så man næste gang evt har et nyt budskab.
Soft Pop Up - giver et mere visuel udtryk som messesystem. Det er 30 cm i dybden og findes i mange størrelser - mest solgte er 230x230 cm.

Ud over messevæggene har reklamekassen også et hav af diske og igen de populære roll ups - ring og tag en snak med os.

Projekt Detaljer

TAGS : SKILTE IN-DOOR, Messesystemer