Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • window grafic - folie du kan se ud af men ikke ind
  • everlasting tattoo - window grafic folie du kan se ud af men ikke ind af
  • windowgraphic folie forhindrer indkig

Windowgraphic

Printet folie med perforering. Man kan se ud men ikke ind.

Window Graphic - One Way Vision - Se ud men ikke ind folie - alt sammen en betegnelse for folie der er perforeret med små huller - på samme måde som et stilladsbanner (Mesh banner). Set ude fra kan man - når folien er printet - kun se selve printet og ikke hullerne. Indefra er det modsat, der kan man ikke se folien men det "billede" der kan ses gennem hullerne. Effekten opnås pga. kontrasten mellem mørkt (indvendigt) og lyst (udvendigt) og er mest tydelig ved folie printet i lysere farver. Man kan derfor ikke anvende denne folie hvis der ikke er en stor kontrast mellem inde og ude, feks. om aftenen hvis der er lys i lokalet.

Window Graphic kan også bruges på bildekoration eller taxadekorationer, hvor man ønsker at bevare et helhedsindtryk i selve dekorationen.

Window Graphic folien anvendes hvor man ønsker at afskærme mod indblik, men ikke ønsker en total afdækning pga. lysindfald.

Projekt Detaljer

TAGS : STORFORMATPRINT, Window Graphic