Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • Bilstrup Nedrivning Bildekoration
  • witten ejendomsservice stor bildekoration med print
  • witten ejendomsservice bagende stor bildekoration med printet billede
  • haribo bildekoration med printet folie
  • henrik sass larsen valgkampagne bildekoration
  • kaare dybvad valgkampagne bildekoration
  • nordkystens bryghus med storformat print på dørene
  • stor bikdekoration med folie på dør og bagklap

Bildekoration - stor

Ønsker du meget blikfang skal du vælge en stor bildekoration

Skal vi i Reklamekassen anbefale, hvor du skal bruge dine penge, vil en bilreklame / bildekoration til hver en tid stå højt på listen. Den mobile reklame - bildekorationen, taxaindpakningen, busreklamen - kan ikke fås bedre og billigere i forhold til, hvad du får for pengene.

Reklamekassen laver rigtig mange bildekorationer og fuldindpakninger hvert år, og sætter stor ære i at komme med det helt rigtige udkast, den rigtige løsning, det flotte resultat og ikke mindst den gode service, som vi tilbyder i vores uforpligtende udkast. Dvs at du som kunde, kan sende firmaets logo, informationer mht. hvad i vil have på bilreklamen / bildekorationen, samt hvilken bil I vil have udkast på, så kommer vi med et eller flere forslag samt en prisberegning, inden du tager beslutningen om hvorvidt, du ønsker bilreklamen.

Der er mulighed for specialdekorationer i refleksfolie, flouriserende folier, metallicfolier og mange andre gode printmedier og folier.

Vi kan tilbyde tekster og storformatprint til din bilreklame på magnetfolie således, at reklamen kan tages af og sættes på bilen igen, hvis man for eksempel kører for eksterne kunder. Magnetfolien kan også sættes udenpå en permanent bilreklame.

Vi har bilreklamer i alle prisklasser, og kommer gerne med et forslag og pris til din bilreklame / bildekoration - selvfølgelig helt uforpligtende. Denne side viser eksempler på det vi kalder "bildekoration - stor". De ligger i prisklassen fra kr. 6000 ex. moms og op efter. En stor bildekoration betår typisk af folie i flere farver kombineret med printet folie, høj detaljeringsgrad i tekst og logo, samt en størrelse der kan sprede sig over store dele af bilen.

Du kan også  se eksempler og prisklasser på en lille og mellem bildekoration.

Projekt Detaljer

TAGS : BILDEKORATION, Folie og print