Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • everlasting tattoo - udskåret facadeskilt med afstandsstykker
  • fræsede messing bogstaver med afstand til væg.
  • Fræsede lakerede bogstave til firmanavn
  • fræsede og lakerede bogstaver til indendørs brug
  • flotte facade bogstaver og logo lakeret og med afstandsstykke
  • facadebogstaver lakeret opsat på betonvæg
  • facadebogstaver og logo lakeret opsat på betonvæg
  • store bogstaver til firma skilt

Facadebogstaver

En eksklusiv prisbillig løsning på facaden

Lakerede aluminums bogstaver er en prisbillig måde, at lave en fantastisk flot facade. Man kan sætte dem helt tæt til væggen eller man kan sætte dem med afstand til væg, så de får en flot skyggeeffekt. Bogstaver bliver typisk opsat med stag, der er rustfri gevindstænger svejset på bagsiden, således at man kan sætte de lakerede bogstaver ind i væggen.

Andre løsninger er lakerede PVC bogstaver eller udfræsede bogstaver i alt fra kobber, til slebet alu, rusfritstål m.m.

Facadebogstaver kan også laves med både fremadrettet og bagudrettet lys. Dette udføres med LED-dioder med lavt energi forbrug og lang levetid. Denne løsning giver et utroligt flot og eksklusivt udseende, men det koster naturligvis også noget mere end alm. udfræste bogstaver. Netop pga. prisen fristes mange til at gå på kompromis med kvaliteten. Vores klare anbefaling er her at gå efter den bedste kvalitet - på længere sigt vil det tjene sig hjem i form af længere levetid på dioder/bogstaver og ikke mindst det signal du sender ved at skiltene ser lidt sølle ud efter et par år.

Alle ovennævnte typer facadebogstaver kan også monteres indvendigt - f.eks. som logo/tekst i en reception eller mødelokale.

Projekt Detaljer

TAGS : FACADESKILTNING, Facadebogstaver