Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • kaizen whiteboardtavle fast track
  • KPI-tavle , LEAN tavle , kanban tavle, yamazumi tavle
  • whiteboard tavle med logo i folie
  • whiteboard - projektoversigt - lean
  • whiteboard tavle i tynd magnetisk stålplade

Whiteboardtavle - LEAN

Lean tavle, kanban tavle, målstyringstavle, kaizen tavle.

Vi fremstiller folie og print til lean tavler, kaizen tavler, kanban tavler og meget mere. Alle tavler fremstilles specifikt til den enkelte opgave udfra de specifikationer vi modtager fra dig som kunde. Har du brug for levering og montering af nye tavler klarer vi selvfølgelig også det.

Vi kan beklæde dem med storformatprint eller udskåret folie som opdeling af whiteboardtavlerne. Folien er nem at montere hvis du har en whiteboardtavle der skal opdeles - du kan enten selv forsøge dig eller forhøre dig om prisen hvis vi skal montere det. Ønsker man en anden opdeling af tavlen kan folien pilles af og ny folie monteres efter grundig rengøring.

Magnetfolie - mv. til f.eks. status angivelse fremstilles individuelt til den enkelte tavle udfra dit behov. Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål eller brug for en konkret pris.

Vi kan også tilbyde reklamemagneter som tilbehør til whiteboardtavler eller nomale whiteboardtavler og whiteboardtavler på hjul.

Projekt Detaljer

TAGS : WHITEBOARDTAVLER