Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

09 mar, 2014Om Reklamekassen

Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid. Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder og bearbejde dine fremtidige kunder, men alt det kræver det loyalitet, god gensidig forståelse og at ramme de rigtige steder - ikke kun dig og kunden i mellem, men også dig og dit reklamebureau imellem.

Reklamekassen startede i 1998 en lille skilte/reklamevirksomhed op med vægt på styroporopgaver. Igennem årene har virksomheden haft en brancheglidning, som er kommet i takt med kundens efterspørgelse.

I dag har Reklamekassen med egen produktion i styropor, alt i skilte, storformatsprint, tryksager og tøjtryk, gode faste medarbejdere samt et stort netværk af underleverandører, en god løsning til enhver opgave - stor som lille, og vi prøver til hver en tid at være konkurrencedygtige således, at jeres virksomhed får den bedste løsning til jeres budget - Vi er så store, som I har behov for, vi skal være, og for os har en opgave har ikke en, men mange løsninger.

Vi har endvidere gode tilbud og stor erfaring med iværksættere, vi hjælper gerne med rådgivning, logodesign og en fremtidig plan for en kommende virksomhed. Så står du overfor den store beslutning at starte for dig selv, så behøver markedsføring ikke nødvendigvis være en stor post.

Det er os, og det kan vi samt meget mere…kontakt os.