Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • stilfuldt vingeskilt der hænger på væggen
  • udhængsskilt med oval plade
  • galgeskilt med oval plade og ornamenter
  • udhængsskilt lakeret  mineslund økologisk kød

Galge- vinge- og udhængsskilte

Pulverlakeret arm, skilteplade i aluminium med folie og print

Galgeskilte eller vingeskilte er en flot og stilren måde at profilere sig på, fås i mange varianter, f.eks. de unikke ”gamle” med mange snørklede detaljer - eller de enkle og moderne. Om der skal vælges den ene eller anden slags afhænger af den bygning skiltene skal monteres på, det budskab der skal sendes, synlighed m.m.

Galgeskilte er skilte der består af en galge der monteret ud fra væggen, hvorunder der hænger en skilteplade. Skiltepladen kan have forskellige former - men er oftest oval, rund eller firkantet. Skiltepladen kan hænge i kæder, hvilket giver bevægelse ved vind, eller med beslag der holder pladen fast. Sidst nævnte anbefales steder med meget vind, eller f.eks. ved beboelse ovenover skiltet, da ophæng med kæder kan støje lidt i blæsten.
Galgeskilte kan fås med lysspot monteret på galgen, således at begge sider af skiltepladen kan belyses.

Vingeskilte er basalt set små pyloner der monteres på væggen i stedet for nedstøbning i jorden. Vingeskilte giver et stilrent udtryk der passer lige godt til nye arkitektoniske bygninger som gamle røde murstens bygninger. Vingeskilte kan fås i små størrelser der er anvendelige indendørs som henvisningsskilte til f.eks. toiletter og lign. Vingeskilte kan laves med indbygget lys (LED dioder).

Udhængsskilte er ofte store skilte monteret på to eller flere "ben" mod væggen. Udhængsskilte fremstilles i et utal af former og materialer. Typisk anvendes lakeret stål og aluminium, galvaniseret stål, rustfrit stål og lignende holdbare materialer. Der er ofte indbygget lys i skiltene som regel med LED diode lys. Eksisterende udhængsskilte kan måske "renoveres" med nye fronter - ring og spørg på dine muligheder.

Projekt Detaljer

TAGS : FACADESKILTNING, Galge- og vingeskilte