Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • aftalekort til tandlæge, frisør, fysioterapeut
  • Offset trykt visitkort i god kvalitet til fornuftig pris
  • Digitaltryk Visitkort dobbeltsidet

Visitkort

Visitkort enkeltsidet - dobbeltsidet - 2 fløjet og meget mere

Rigtig mange gange kan et visitkort være det første indtryk dine kunder får af din virksomhed - udover det helt normale personlige indtryk hvis visitkortet gives personligt. Så det er naturligvis vigtigt at visitkortet efterlader et godt indtryk. Det vigtigste er naturligvis at der er sammenhæng med dit øvrige design på f.eks. webside, brochurer, bildekoration m.m. og at visitkortet er trykt på papir af ordentlig proffessionel kvalitet.

Der er rigtigt mange muligheder for valg af papirkvalitet og tryktype, farver, falsning og udstansning der kan gøre dine visitkort unikke - men et helt almindeligt standard visitkort er når det kommer til stykket det mest anvendelige.

Et visitkort kan naturligvis også fungere som mere end bare et sted hvor dine kontaktoplysninger fremgår. Du kan bruge det som en minibrochure - feks. hvis visitkortet er dobbeltfløjet, eller det kan bruges som reminder ifm. tidsbestilling hos frisører m.m.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Visitkort