Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • accelerace - storformat print på 5mm pvc plade
  • stormatprint med mat laminat - som tapet med print
  • syver stol dekoreret med printet folie
  • printet folie tapet dekoration af udstilling symbion
  • vægprint printet tapet

Storformatprint

Med egen storformatprinter kan Reklamekassen ofte løse din opgave indenfor få dage.

Storformatprint er anvendeligt til mange formål. Flag, bannere, skilte, vinduesdekorationer, afskærmning og meget mere. Mulighederne er mange, og med egen storformatprinter kan Reklamekassen ofte løse din opgave indenfor få dage.

Reklamekassen fremstiller klistermærker og streamers i alle former og farver - lige fra 3 stk. til store partier. Klistermærker kan leveres på ark eller løst udskåret.

Også plakater fremstilles fra et eksemplar og op til flere hundrede. Plakaterne kan printes på mange typer printmedier alt efter behov. Ved større partier er det mest fordelagtigt at serigrafere - dette løses i samarbejde med eksterne leverandører.

På visse typer bildekoration er storformat print meget velegnet. Det gælder både som en personlig dekoration, som blikfang og decideret bildekoration. Når et logo har farveforløb eller består af flere farver, kan konturskåret storformatsprint være den rigtige løsning.

Projekt Detaljer

TAGS : STORFORMATPRINT, Storformatprint