Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • A6 flyer i postkort kvalitet
  • æske til gavekort - bonrulle gavekort
  • Gavekort med fortløbende numre

Postkort, Gavekort, Julekort

Special størrelse, trykt på lækkert 350gr Silk karton

Postkort, Gavekort, Julekort kan være et vigtigt værktøj for virksomheder, der ønsker at sætte deres produkter og tjenester i søgelyset. Ligesom et visitkort eller bildekoration, kan et veldesignet postkort eller julekort gøre forskellen, når det gælder om at fastholde eksisterende kunder eller tiltrække nye kunder. Et julekort eller postkort kan formidle image og personligheden i din virksomhed og give dine kunder en lille personlig tak for året der er gået eller blot en lykønskning ifm. jubilæer og lignende.

Gavekort er jo altid rare at få. Der findes mange fornemme løsninger med tilhørende magnetkort eller stregkode - men mindre kan naturligvis også gøre det. Et helt almindeligt trykt gavekort, ofte med fortløbende numre, løser behovet for rigtigt mange virksomheder.

Moderne kassesystemer kan udskrive gavekort på en almindelig bon-rulle - her vil det være nødvendigt at præsentere "gavekortet" på en pænere måde. En lille æske til gavekort eller et trykt omslag i kraftig karton med matchende kuvert kan være en god løsning til en overkommelig pris.

Det er faktisk kun fantasien der sætter begrænsning for designet - og så selvfølgelig prisen. For jo mere fantasifuldt det bliver med papirkvalitet, udstansning, lakfarver, effekter, æsker m.m - jo dyrere bliver det naturligvis....men kontakt os - så vi kan få en snak om jeres ideer.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Postkort, Gavekort, Julekort