Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

Brevpapir, Kuverter

Digitaltrykte eller offset-trykt.

Brug professionelt designet og trykt brevpapir og kuverter til breve, fakturaer, regninger og meget mere. Med det rigtige brevpapir og kuvert sender du dine kunder et signal om at de produkter og ydelser du leverer også er af ordentlig kvalitet.

Som brevpapir anvender vi Svanemærket 100gr. papir - en kvalitet der langt overstiger alm. printerpapir. Trykmetoden er offset-tryk der giver den bedste kvalitet og detaljeringsgrad og der er mulighed for 4-farvet tryk (man behøver ikke begrænse sig til enkelte farver, men logo kan f.eks. være alle mulige farver).
Som kuverter anvender vi ligeledes Svanemærket 100gr. papir. Trykmetoden er offset-tryk der giver den bedste kvalitet og detaljeringsgrad. Der er mulighed for 4-farvet tryk, tryk til kant eller på flappen. Kuverter fås både med og uden rude, som regel i formatet C4, C5 og M65.

Vi laver naturligvis layout til brevpapir og kuverter så det passer til din designlinie.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Brevpapir, kuverter