Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • logovand logo tryk på vandflaske
  • reklameslik - logoslik - slik med logotryk
  • kuglepenne med logo tryk billig
  • balloner med logo tryk

Strøgaver

Kuglepenne, balloner, lightere, usb stick, lommelygter, vandtattovering

Strøgaver kan være en rigtig god måde at få spredt sit firmanavn på. Mulighederne er utallige og det er kun fantasien (og prisen - naturligvis) der sætter grænserne.

De traditionelle strøgaver som balloner, kuglepenne eller bolcher med logotryk går man aldrig galt med på f.eks. messer og kræmmermarkeder. Sender du regelmæssigt varer til dine kunder, kan det være at en lille slikpose med logo er det der får dine kunder til at glæde sig endnu mere til at modtage dine varer. Leverer du varer eller ydelser der er sundhedsorienteret, vil det være oplagt med en lille pose med nødder/tørret frugt.

Logo tryk på vandflaske kan være en god ide til f.eks. branding af bilforhandlere, motionscentre, hoteller og kursuscentre eller den lidt større virksomhed der afholder mange møder med eksterne kunder/leverandører.

Også selv om du leverer varer eller ydelser der er mere nicheorienterede, kan der selvfølgelig findes en løsning. Og ofte er løsningen helt åbenlys. Som f.eks. da vi fik lavet falske tattoveringer / vand tattoveringer da Public Ink skulle markedsføre deres portal for tattoveringer.

Projekt Detaljer

TAGS : PROFILTRYK, Strøgaver