Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • PVC banner opsat med hejsesystem
  • netbanner med keder og ophæng expert punkt udsalg
  • netbanner med keder til ophæng
  • PVC Banner opsat på murstensvæg

Bannere

Facadebanner opsat i banner hejsesystem gør det muligt at skifte banner f.eks. ved kampagner.

PVC banner er et prisbilligt produkt velegnet til udendørs facadebanner - PVC banner er i modsætning til netbanner (MESH banner) mest velegnet, hvor banneret ikke er fritstående, men op af en væg. Det kan også printes dobbeltsidet, hvis man skal bruge det til f.eks. start/mål.
Reklamekassen producerer PVC bannere i alle størrelser.
Vores PVC banner er altid med enten løbegang, kantbånd eller ombuk samt sejlringe pr løbende meter. PVC banner printes på 500 gr. B1 brandhæmmet materiale.

Netbanner - kaldes også stilladsbanner - er et banner med bitte små huller. Netbanner er velegnet, hvor der er meget vind, som kan blæse ind på banneret, således at banneret ikke går i stykker. Reklamekassen kan producere netbanner i alle størrelser og er ligeledes inklusive efterbehandling med enten løbegang, kantbånd, ombuk med sejlringe. Netbanner printes på 350 gr. materiale

Har du bannere, som skal skiftes løbende, er ophængssystem til facaden en både pæn og nem løsning. Banneres monteres med keder både i toppen og bunden og med sejlringe i hvert hjørne. Banneret monteres ind i en ophængsskinne og spændes ud. En nem og hurtig løsning til opsætning af banner i alle størrelser. Skal banneret sidde meget højt på bygningen og påtænkes det at skifte banneret relativt jævnligt, kan det med fordel opsættes med et banner hejsesystem. Ved et banner hejsesystem kan man sænke den øverste bæreskinne ned med et wiresystem. På denne måde kan banneret skiftes uden brug af lifte eller stillads.

Projekt Detaljer

TAGS : SKILTE OUTDOOR, Bannere