Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

13 nov, 2014Endelig! Så fik vi tid til vores egen websidePosted In: Blog

Reklamekassen Webside SEO optimeret og mobilvenlig

Vi har naturligvis været lidt kreative - så menu'en er altså ikke "der hvor den plejer at være"...men resten af designet har vi lavet så det er afdæmpet, elegant og lægger fokus på de produkter vi tilbyder.

Vores ti råd om SEO-optimering har vi naturligvis også brugt på os selv. Ligesom websiden er lavet i responsivt design. Responsivt design betyder at websiden er mobil og tablet venlig - websiden og dens udseende tilpasser sig automatisk den størrelse skærm som siden vises på. Prøv f.eks. at minimere browserens størrelse eller se siden på en mobil telefon.

Vi er ikke helt færdige endnu - det bliver man faktisk aldrig med en webside. Den skal hele tiden udvikles og vedligeholdes. Der skal laves nye sider, bloggen skal skrives, tekster skal ændres og forfines, billeder skal skiftes og meget mere. Alt sammen i den hellige "SEO-optimerings" tegn. Det hjælper vi også dig med - hvis du skulle have brug for det.

Fun facts om vores webside
Nogle vil sikkert synes at det er kedeligt - andre at det er interessant. Any way - vidste du at:

  • vores webside består af over 5600 forskelige filer.
  • der er over 250 billeder
  • antal søgeforespørgsler på Google er steget med ca.140% (baseret på de første tre online uger ift. den gamle webside)
  • antal klik fra Google er steget med ca. 170% (baseret på de første tre online uger ift. den gamle webside)
  • antal indekserede sider i Google er forøget med 40%