Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

30 mar, 2020Se ud men ikke ind - foliePosted In: Blog

window graphic folie - se ud men ikke ind
Med Window Graphic får man det bedste fra to verdener. Udefra ser man motivet på den printede folie, indefra er det stadig muligt at se ud / at få lys ind. Effekten er dog kun til stede, når det som på dette eksempel er lysere udvendigt end indvendigt både hvad angår dagslys og farven på det printede motiv.

I folien er der udstanset små huller, der sammen med en sort bagside, gør at man kan se igennem folien indefra. Udefra ser øjet kun det printede motiv. 

Effekten aftager jo mørkere det er udenfor - det vil sige en mørk vinter eftermiddag kan men se igennem folien udefra hvis det er lyst i rummet indenfor. Er du i tvivl om dette er en løsning der er anvendelig til dit behov - er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen en løsning.