Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

TRYKSAGER

Tryksag med speciel form

Med en stanseform kan tryksager udformes så de visuelt er mere indbydende en normale størrelser i f.eks. størrelse A5, A4 osv. Udstansningen kan udføres så det er hele tryksagen der har den specielle form, eller det kan være enkelte sider i tryksagen. Forsiden kan f.eks.
Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Brochurer, hæfter, flyers, plakater

Brochurer, hæfter, flyers, plakater

Brochurer, hæfter, flyers eller plakater med et flot og iøjnefaldende design er et vigtigt og nyttigt værktøj for virksomheder, der ønsker at sætte deres produkter og tjenester i søgelyset.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Brochurer, hæfter, flyers, plakater

Brevpapir, Kuverter

Brug professionelt designet og trykt brevpapir og kuverter til breve, fakturaer, regninger og meget mere. Med det rigtige brevpapir og kuvert sender du dine kunder et signal om at de produkter og ydelser du leverer også er af ordentlig kvalitet.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Brevpapir, kuverter

Musemåtter, skrivebordsunderlag

Tekst kommer snarest - for vi har valgt at betjene vores kunder før os selv.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Musemåtter, Skrivebordsunderlag

Postkort, Gavekort, Julekort

Postkort, Gavekort, Julekort kan være et vigtigt værktøj for virksomheder, der ønsker at sætte deres produkter og tjenester i søgelyset.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Postkort, Gavekort, Julekort

Standard plakat størrelse

Plakater produceres primært på to forskellige måder. Enter som offsettryk ved store oplag - eller printet som storformat print ved små oplag.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Brochurer, hæfter, flyers, plakater

Visitkort

Rigtig mange gange kan et visitkort være det første indtryk dine kunder får af din virksomhed - udover det helt normale personlige indtryk hvis visitkortet gives personligt. Så det er naturligvis vigtigt at visitkortet efterlader et godt indtryk.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Visitkort

Annoncer

Design af annoncer kan have rigtig stor betydning for om du oplever, at din investering i annonceringen giver det ønskede resultat. Et godt annonce design skaber opmærksomhed, interesse, et ønske og en handling om at købe dit produkt eller ydelse.

Projekt Detaljer

TAGS : TRYKSAGER, Annoncer