Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize
  • diaglog barometer  - tryk på plast - drejepil nittet på
  • tryksag udstanset med perforering

Tryksag med speciel form

Udstanset med perforering
Med en stanseform kan tryksager udformes så de visuelt er mere indbydende en normale størrelser i f.eks. størrelse A5, A4 osv. Udstansningen kan udføres så det er hele tryksagen der har den specielle form, eller det kan være enkelte sider i tryksagen. Forsiden kan f.eks. udstanses så der kan ses igennem til den underliggende side.

Der er også mulighed for at udstansningen udformes som en perforering, så kan tryksagen anvendes som billet eller et svarkort der rives af og efterfølgende sendes til modtager (med fortrykt adresse).

Tryk på - og udstansning af special karton eller plast kan også lade sig gøre. Og mere eller mindre iøjnefaldende eller specielle funktioner kan tilføres det endelige produkt.