Få Indsigt i Reklamekassen

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, tips & tricks, samt meget mere!

Det er os - det kan vi

Du skal kunne holde fast i dine kunder, få nye gode kunder, bearbejde dine fremtidige kunder og alt det er et spørgsmål om loyalitet og god gensidig forståelse - ikke kun imellem dig og dine kunder, men også mellem dig og dit reklamebureau. Valg af leverandør er af stor betydning for din virksomheds fremtid.

Læs mere om Reklamekassen her

Socialize

STYROPOR

Kæmpe stor lagkagediagram udført som Kirsebærtærte

Kæmpe kirsebærtærte brugt til salgskickoff. De enkelte udskæringer af tærten symboliserer (som i et pie chart) størrelsen af de enkelte landes omsætning. Med 3-d effekten og dekorationsmalingen - bla. med airbrush, får man en mere spændende præsentation end en almindelig powerpoint....

Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Kæmpe stort julepynt

Slip fantasien løs og bevæg dig rundt i et univers af kæmpe store julekugler, julehjerter, snefnug, juletræer, snebolde, snemænd og mange andre former for julepynt. Udsmyk din virksomheds lobby, kantine, udstillingsvinduer med flot og i øjnefaldende julepynt.

Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Styroporbogstaver som løse facadebogstaver

Ønsker man dybde i sine bogstaver, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med styropor kan lave dybe bogstaver uden, at prisen ikke bliver til at betale.
Projekt Detaljer

TAGS : FACADESKILTNING, Facadebogstaver, STYROPOR

Kæmpe briller i Styropor

Reklamekassen har for mange virksomheder - blandt andet Louis Nielsen -billedet med tre farver briller i styropor- formgivet Styroporbriller i alle størrelser, former og farver.
Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Oversize figurer i styropor

Produkter i oversize i styropor bruges fra alt til udstillinger, messer, udsmykning, tv-udseendelser, reklamefilm m.m. Reklamekassen har fremstillet mange flotte oversize styroporprodukter, som tit er sammensat med andre materialer, som print, folietekster, fræs m.m.

Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Styropor Kugler

Styroporkugler findes som standardstørrelser helt op til 80 cm, men skal man bruge en kugle i større størrelse fremstiller Reklamekassen styroporkuglen

Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Stor bog i styropor

Endnu et populært produkt - bøger - i mange størrelser og udformninger.

Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Louis Nielsen - stort logo i styropor

For Louis Nielsen har vi i flere omgange lavet deres logo i styropor. Logoet er bla. brugt til messer (som understel til messedisk), ved salgs kickoff, fester og meget mere. Den store dybde i logoet gør at det er meget stabilt når det står på gulvet.

Projekt Detaljer

TAGS : STYROPOR

Sider